Kalwsorisma

Kalwsorisma

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Helmepa Junior

Είναι ένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα της HELMEPA που προσφέρει κάθε χρόνο τη δυνατότητα σε 4.000 - 6.000 μικρούς μαθητές που γίνονται εθελοντικά μέλη του, να ενημερωθούν και αναλάβουν δράση για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της πατρίδας μας.

Οργανωμένοι σε Ομάδες των 10-12 ατόμων και υπό την επίβλεψη ενός εθελοντή εκπαιδευτικού, οι μαθητές επιλέγουν και πραγματοποιούν δραστηριότητες του Προγράμματος για διάστημα ενός έτους. 

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα "Παιδική HELMEPA" πραγματοποιείται από το "Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο της HELMEPA για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση". Το Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο είναι πιστοποιημένο από τoν Γερμανικό Νηογνώμονα σύμφωνα με το Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001:2008.

Φέτος και καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οι δασκάλες Λάμπρου Αντιγόνη και Τσιούρη Ελευθερία έφεραν εις πέρας 27 δράστηριότητες, από το σχέδιο δράσης της Helmepa Junior, και 8 εκτός σχεδίου δράσης, στα πλαίσια του περιβαλλοντικού αυτού προγράμματος με τους μαθητές της Δ΄ Τάξη του Σχολείου. 

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το σχέδιο δράσης του προγράμματος.

https://drive.google.com/file/d/0B4X3oAfdZ3HmaUlHVmM5VXI3R1k/edit?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B4X3oAfdZ3HmbWV3NWFicUFfWE0/edit?usp=sharing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου